Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

ICM

- 2 találat
1.Z&Z Biztonságtechnika Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1144 Budapest, Füredi u. 74-76.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/zzkft1-c
Rólunk: Cégünk a német Smiths Heimann kizárólagos magyarországi képviselete, illetve az olasz CEIA magyarországi forgalmazója. Cégünk rendelkezik a röntgenberendezések telepítéséhez, javításához, karbantartásához országos érvényű tevékenységi engedéllyel (Eng. szám: KEF-17482-2/2014), illetve a röntgenberendezésekre vonatkozó ÁNTSZ minősítésekkel. A berendezéseket saját - a gyártó által kiképzett - szakembereinkkel telepítjük, karbantartjuk, javítjuk.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Fő tevékenységünk speciális biztonsági berendezések forgalmazása, telepítése, valamint karbantartása és szervize, úgy mint csomag-, rakomány-, jármű-átvilágító röntgenberendezések, kézi röntgenberendezések, veszélyes anyag detektáló berendezések.
2.FotoZone SnD Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1183 Budapest, Móra Ferenc u. 9.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fotozonesndkf-c
Rólunk: Szeretné emlékezetessé tenni élete egyik legszebb napját? A fénykép segít felidézni azokat a pillanatokat, melyek pillangószárnyakon elillannak azon a csodálatos napon. Az esküvői csók, egy mosoly, egy pillantás, egy könnycsepp, egy szál virág. Ezek azok a dolgok, amelyekre évekig várunk és amikor beteljesedik, akkor szeretnénk, ha örökre a miénk maradna. Fotóimmal segítek Önnek, hogy az a nap melyről olyan sokat álmodott emlékezetes és maradandó legyen, Ön és ismerősei számára. Esküvői fotózás, esküvői és egyéb alkalmi dekoráció és díszítés, köszönőajándékok készítése. Egyéb: makett és kellék webshop.
Besorolás Kisker, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Vállalom esküvők, keresztelők, konfirmációk, elsőáldozások és egyéb rendezvények magas színvonalú fotózását és virágdekorációját. Egyéb: céges rendezvények fotózása és dekorációja, ajándéktárgyak készítése, köszönőajándékok készítése, reklámgrafika.