Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

EBA

- 3 találat
1.Berg Copy System Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1118 Budapest, Beregszász köz 11.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/bergcopysyste-c
Rólunk: Cégünk, 1994-ben alakult meg. Fő profilja a nagy teljesítményű digitális sokszorosítók importja és forgalmazása. Szervízellátása, Magyarországon egész területén belül. Amennyiben Ön úgy érzi, hogy ezen szolgáltatással kapcsolatban bővebben szeretne tájékozódni, csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra és bővebben tájékozódik! Keressen fel minket Ön is mielőbb és legyen nagyon elégedett szolgáltatásaink minden formájával!
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Irodatechnika
Tevékenységi ismertető: Digitális sokszorosítógépek forgalmazása és szervize, irodagépek, nyomda, továbbfeldolgozó gépek, kis- és nagykereskedelme.
2.Adrimex Bt.
Megye:
Budapest
Cím:
1215 Budapest, Árpád u. 21.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/adrimexbt-c
Besorolás Nagyker
Tevékenységi ismertető: Könyvkötészeti gépek, iratösszehordó rendszerek, füzetkészítő-, tűző-, vágó-, irat-megsemmisítő gépek nagy- és kiskereskedelme.
3.Invenció Kereskedelmi Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1094 Budapest, Tűzoltó u. 46.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/invenciokeresk-c
Rólunk: 1991-ben alakult az Invenció Kereskedelmi Kft. elsősorban a magyarországi nyomdák kiszolgálására. Fő tevékenységi körünk külföldi nyomdaipari berendezéseket gyártó cégek kereskedelmi és szerviz képviselete Magyarországon. A képviselt cégeknél igyekeztünk figyelembe venni az iparág igényeit, így folyamatosan bővült, és a jövőben is bővül a forgalmazott gépek palettája. Értékesített gépeinkre szervizszolgáltatást nyújtunk. Szakembereink rendszeres kiképzésben vesznek részt a képviselt cégeknél. Minden berendezésre 1 év garanciát biztosítunk, a gépeket magyar nyelvű gépkönyvvel, betanítással adjuk át vásárlóinknak. Eredeti alkatrészek beszerzésével biztosítjuk a nyomdák zavartalan üzemvitelét. Az új gépek mellett használt nyomdaipari berendezések értékesítésével is foglalkozunk. Szükség esetén finanszírozó partnerünk segít a berendezések megvásárlásában. A következőkben áttekintést szeretnénk adni forgalmazott termékeinkről. Amennyiben felkeltettük érdeklődését és részletesebb információra van szüksége, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!
Besorolás Gyártó, Importőr, Képviselet
Tevékenységi ismertető: Nyomdaipari gépek kereskedelme, importja, szervize.